Védik a végtagokat a Superfit szandálok

Süt a Nap, és a játszótér hívogat. Szóval kerüljön a lábra a Superfit szandál és irány a homokozó! Ezek a lábbelik színesek, szokatlan kialakításúak és kényelmesek. Könnyű talpszerkezetükkel támogatják a láb természetes mozgását, ugyanakkor jól is néznek ki.

A lányok és fiúk jól érzik magukat a gyönyörűen megtervezett Superfit szandálokban. Ezeket a játszótéren való mókához, az óvodába és iskolába járáshoz vagy az ünnepi rendezvényeken is viselhetik.

A puha és rugalmas talp, a csecsemőkortól kezdve egészen felnőttkorig gondtalan lépéseket tesz lehetővé, mert egyrészt stabilizálja a gyermek lábát, másrészt támogatja annak természetes viselkedését. A talpbetét kellemes párnázottságot biztosít, a sarok stabil tartást ad, a lábujjakat pedig modelltől függően elülső lábfejvédő védi.

A kisgyermekek biztonságos járása érdekében, a Superfit szandálok talpa a lábujjaknál enyhén megemelt. Ez azt jelenti, hogy a gallyak, kövek vagy éles tárgyak kisebb valószínűséggel okozhatnak sérülést az érzékeny lábujjakban.