A Sigma csempevágó a mesterek eszköze

A megfelelő munkaeszközök megtalálása koránt sem olyan egyszerű feladat, mint azt sokan gondolják. Minden szakmában vannak olyan elemek, amelyek kiválasztása sok fejtörést okozhat. A Sigma csempevágó biztos pont, ugyanis a szakavatott kezek és szemek pontosan tudják, hogy ez a márka nem tévedhet nagyot.

A tömörített, valamint a rétegelt csempéket is ugyanolyan könnyedséggel lehet leszabni ezzel a vágóval, ami a napi munkarutin során igazán előnyös jellemző. A Sigma csempevágó stabil fogást garantál, erős teljesítménnyel megfűszerezve. Ezen felül pedig, széles vágófelülettel is rendelkezik. Az acélötvözettel ellátott gépház már előre sugallja a kiváló élettartamot.

A Sigma csempevágó wolfram karbidos darab és titán görgőkkel is fel lehet szerelni. Az ár-érték aránya is jónak tekinthető bármelyik tetszőleges modellnek. A járólapok, greslapok és csempék vágása többé nem ördöngösség, akár otthoni körülmények között sem. A precizitás ezentúl többé nem álom, hanem a hétköznapi munka egyik alapja lesz.