Polc bolt hatalmas választékkal

Nem kell nagy fantázia ahhoz, hogyha szeretnénk berendezni egy üres raktárt vagy üzlethelyiséget. A polc bolt termékei nagyszerű megoldást biztosítanak és így mindenki megtalálhatja a termékek között az igényeinek megfelelő változatot. Egy jól megpakolt polcrendszernek hatalmas terhet kell elbírnia.

Ez csak minőségi anyaghasználat esetén valósulhat meg, ráadásul fontos odafigyelni a kivitelezésre is. Elég egy apró eltérés és az adott polcrendszerre negatív hatással lesznek a fizika törvényei.

Hogyha valamelyik elem ferde vagy nincs vízszintben, akkor könnyen összeroskad az egész, ami megpakolt állapotban jelentős anyagi kárral járhat együtt.

A polc bolt termékeivel azonban ezt nem fordulhat elő. A merev elemek és a tökéletes súlyelosztás kiemelkedően stabil szerkezetet eredményez, aminek esetenként rendkívül magas lehet a teherbírása. A polc bolt kínálatában egyaránt megtalálhatóak az otthoni, raktári és irodai környezetbe szánt termékek. A polcok szétszerelt állapotban kerülnek kiszállításra, viszont az összeszerelésük rendkívül egyszerűnek számít.