Szabadsúlyos edzőpad állítható dőlésszöggel

Talán ez az egyik legnépszerűbb eszköz, ami számos háztartásban megtalálható. A szabadsúlyos edzőpad egy laza mozdulattal szétnyitható, majd ugyanilyen egyszerűen össze lehet csukni.

Szabadsúlyos edzőpad
Szabadsúlyos edzőpad

Még az ágy alatt vagy a szekrény mellett is könnyedén elfér. Nagy előnyt jelent az erősítő gyakorlatok esetében, mert ezeket így sokkal hatékonyabban lehet elvégezni. Egyaránt hasznos azoknak, akik szálkásítani szeretnének, de fogyáshoz is lehet alkalmazni, mivel rendkívül összetett gyakorlattípusokat tesz lehetővé a kialakítása.

Természetesen ezt is testmérethez lehet igazítani, így szinte bárki igénybe veheti az edzés során. A felső test felemelése érdekében, a lábakasztót lehet használni a hasizom-gyakorlatok elvégzéséhez.

Ez az egyik fő szempont a szabadsúlyos edzőpad rendelésekor, ugyanis nagyon sokan szeretnének kockás hasat. A nevéből könnyen lehet következtetni arra, hogy a szabadsúlyos edzőpadot súlyzós edzéshez is lehet használni. A szabadsúlyos edzőpad dőlésszögét is be lehet állítani, amivel növelhető a gyakorlatok intenzitása.