Hogyan zajlik egy Aviva kismama torna?

Fontos, hogy a terhes nők jól felkészüljenek a szülésre, illetve az is, hogy a várandósság ideje alatt tornagyakorlatokat végezzenek az egészségük megtartása érdekében. Léteznek különböző módszerek, mint például az Aviva, ami hozzásegít ahhoz, hogy megértsük és elfogadjuk a szervezetünk működését. Az Aviva torna a kismamák számára is tud mit nyújtani. Csodálatos felfedezőút ez, ahol kapcsolatot teremthetünk testünk természetes funkcióival, valamint megérezhetjük, hogy annak mire van igazán szüksége annak érdekében, hogy kiegyensúlyozottan működjön.Aviva torna

Az Aviva torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják a női szervek funkcionalitását, sőt, még az öngyógyító folyamatait is beindítják. Kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztette ki ezt a módszert Gabriella Aviva, egy magyar származású fizikoterapeuta. A kismamáknak szintén nagyon jót tesznek ezek a remek gyakorlatok, érdemes kipróbálni.

A gyakorlatok ugyanis segítik a méh és a petefészek működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Gyakran hormontornának is nevezik, mert egyedülálló hatást gyakorol a belső elválasztású mirigyek működésére. Ezeken kívül, hatásos gyógyír lehet az Aviva torna nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére, illetve különféle hormonális problémák megoldására. Például a pajzsmirigy, a mellékvese és hipofízis működési zavarai, a rendkívül kellemetlen változókori tünetek és/vagy a súlytöbblet.

Tulajdonképpen az Aviva tornagyakorlatok megoldást nyújtanak nőknek és férfiaknak egyaránt arra, hogy az egészségi állapotuk javítását a saját kezükbe vehessék. A kiváló Aviva módszer komplex eszköztárának csupán egy része maga a torna, ami tartalmazza a helyes testhasználat, táplálkozás, valamint légzés tanítását is. Tehát elmondható, hogy egy hivatalosan képzett Aviva módszer oktató hasznos, személyre szóló életmódtanácsokkal is ellátja a gyakorlókat. A gyakorlatok teljesen átmozgatják a testet, serkentik a vérkeringést és erősítik az izomzatot.