Mindenkinek jár néha a menedzser masszázs

Óriási felelősség nyugszik manapság a vezetők vállán. A legtöbb cégben magasak az elvárások és kevesektől kérdezik meg, hogy honnan merítenek erőt, miként újulnak meg napról-napra. Ezért óriási lehetőség a menedzser masszázs, hiszen csapatunk kimegy a helyszínre és itt végzi a szolgáltatását.

Menedzser masszázs
Menedzser masszázs

Igénytől függően relaxáló, frissítő illetve stressz-oldó változatokkal készültünk. A szolgáltatás ideje 15-20 perc illetve félóra. Mindenkinek ajánljuk, hogy rendszeresen vegye igénybe a teljes testmasszázs szolgáltatást is, hiszen ha a test ellazult, a szellemi teljesítmények is jobbak.

A legtöbben, miután kipróbálták ezt a rövid változatot, belátják, hogy hasznukra válik a teljes kezelés is. A menedzser masszázs semmiben sem különbözik a többieknek nyújtott szolgáltatásunktól, talán annyiban, hogy nagyobb terhet tudunk levenni a vezetők válláról, amit állandóan cipelnek.

Mivel a masszőrök akupresszúrát is alkalmaznak a menedzser masszázs során, a megfelelő pontok nyomásával, a kívánt hatások érhetőek el. Ez mindig a helyszínen, munka közben derül ki, hiszen az ember állapota napról-napra változhat, attól függően, hogy minek van vagy lesz kitéve.