Varázslatos Morilee esküvő ruhakollekció

Minden divatház bemutatója a jövő évre, illetve az elkövetkező időszakra szól. A Morilee esküvő ruha választék következő kollekciója a varázslat jegyében született. A tüll, a csipke és a botanikus részletek kifinomult kombinációja igyekszik kiemelni a menyasszonyok természetes szépségét.

Esküvői ruha
Esküvői ruha

A „SecretGarden” „Titkos kert” kollekciót, a magyar hölgyeknek sem kell idén nélkülözniük. A Morilee esküvő ruha választék segít mindenkiből a legszebb önmagát kihozni.

Egy esküvőn pedig épp ez a lényeg, hogy megtaláljuk, melyik ruha illik leginkább az ifjú hölgyhöz és melyikben érzi a legjobban magát. Azért tart a ruhapróba néhány órán át, mivel nem mindig egyértelmű, hogy kinek melyik ruha tetszik és melyik áll jól. A kettő nem mindig vág egybe. Különösen, ha a próbára többen is eljönnek és mindenki a legjobb szándékkel, de mást mond.

A Morilee esküvő ruha választék darabjai között vannak laza vonalúak és testhezálló modellek is. Arra számítani kell a választáskor, hogy majdnem 20 órán át kell viselni, tehát a kényelem nagyon fontos.