Legyen felajánlva az adó 1 százalék

Szeretnénk jót cselekedni? Akkor nem feltétlenül kell beálljunk sehová sem ételt osztani vagy önkénteskedni, mert egy egyszerű formanyomtatvány kitöltésével is igazán sokat tehetünk. Az egész évben végzett munkánk, valamint annak egy töredéke, az adó 1 százalék pillanatok alatt felajánlható egy arra érdemes szervezetnek. Pár tollvonás az egész, és mégis hatalmas segítség lehet.ado 1szazalek

Hogy miért is kell ezt ennyire kihangsúlyozni? Azért, mert a statisztikák szerint még így is csak az emberek fele foglalkozik az adó 1 százalék átutalásával. Legyen az magánszemély vagy vállalkozó, május 20-ig mindenki megteheti, hogy az évente kötelezően leadott személyi jövedelemadó bevallás mellé mellékel egy típusnyomtatványt, amelyiken rendelkezik afelől, hogy pontosan hova kerüljön az adó 1 százalék.

Ez lehet, hogy önmagában nem egy hatalmas összeg, de ha mások is követik a példánkat, akkor lassan összegyűl, és tekintélyes támogatássá nőheti ki magát. Amennyiben elhatároztuk, hogy megtesszük a szükséges lépéseket, akkor már csak meg kell keresni azt a szervezetet, akinek küldeni akarjuk a pénzt.