Cukormentes gumicukor nemcsak diabéteszeseknek

Sajnos, Magyarországon is nagyon sok a cukorbeteg ember, akiknek tilos a fehér cukor felhasználásával készült édességek fogyasztása. Azért néha ők is megkívánnak egy kis finomságot, a cukormentes gumicukor pedig jó választást jelent ilyen esetben.

Persze nem pusztán a diabéteszesek részesítik előnyben az édesítőszerrel készült desszerteket, hanem az egészséges életmódot folytatók is. Tartozzunk bármelyik kategóriába, a lisztmix.com webáruházban kapható cukormentes gumicukor ideális választás. Több ízben is kapható, van zselés, gyümölcsös, kólás stb. Érdemes megtekintened a kínálatot, ha az étrendedből száműzted a cukrot, hiszen itt számtalan csemegét megtalálsz, amelyeket lelkiismeret furdalás nélkül fogyaszthat, a nap bármelyik órájában.

Nem fog hizlalni, sem pedig a glikémiás szintedet megemelni. Néha jólesik egy-egy cukormentes gumicukor, amit tévénézés közben elfogyasztunk, de célszerű a táskánkban is tartani belőle. A webshopból 90 grammos kiszerelésben veheted meg ezt az egészséges ínyencséget.