Cremesso kapszulák nemcsak ínyenceknek

A Delica AG vállalat 60 éve kiváló minőségű kávékat és teákat helyez a polipropilénből készült csomagolásokba, amelyek teljesen biztonságosak az emberek egészségre. A Cremesso kapszula tökéletes keveréket rejt, ami elnyerte a kávé szerelmeseinek szívét az egész világon. A svájci márka UTZ tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ez mit jelent?

Nos azt, hogy a gyártó szigorúan betartja a kávé termékek előállítására vonatkozó környezeti, társadalmi és gazdasági normákat. A Cremesso kapszula választékok 100% arabica és robusta kávébabok finom keverékeiből jönnek létre. Mindegyik csomag 16 kávé adagot tartalmaz, amelyek a speciálisan lezárt kapszulákba kerülnek.

A csomagoláson információkat találhatunk a kávé erősségéről 1-5-ig terjedő skálán. A fekete főzése előtt, a legjobb eredmény elérése érdekében nem kell az ínyencek véleményeit keresnie vagy kísérleteznie. A gyártó meghatározta az egyes fajtákhoz optimális pohár térfogatot is. A valódi eszpresszó vagy lungo elkészítéséhez csak egy Cremesso kapszulát kell az automata kávégépbe helyeznie.