Idősek otthona idilli környezetben

Egy magára maradt idős személy sok esetben már nem képes ellátni magát. A távolság vagy egy tragikus esemény következtében, egyik napról a másikra kiszakadhat a megszokott szociális közegből és ez a hirtelen negatív változás könnyen komoly lelki problémákhoz vezethet.

Az Olajág Idősek Otthona szeretetteljes környezetet kínál minden idős személynek, akik szeretnének továbbra is felhőtlen és örömteli pillanatokat átélni.

Az időskor ezen a helyen egyet jelent az új élmények és emberek megismerésével. Lehetőség nyílik a szórakozásra és kikapcsolódásra a különböző fakultatív programok formájában. A szakképzett személyzet elsődleges feladata a lakók mindennapjait kényelmessé és kellemessé varázsolni.

Sajnos sokakban egy negatív kép ugrik be, amikor az idősek otthona szóba kerül. Érthető, hiszen számos hírt lehetett és lehet hallani arról, hogy bizonyos helyeken rosszul bánnak a lakókkal és visszaélnek a tehetetlenségükkel. Viszont az Olajág Idősek Otthona minden lakó egyedi igényei szerint gondoskodik.