Bio gazdálkodásokhoz való tápoldat

Sokan tiltakoznak a műtrágyák ellen, mert úgy vélik, azzal a zöldségek, gyümölcsök minőségét rontják. A túlzott trágyázás valóban egészségtelen, viszont olyan talajjavító tápoldat használata, ami a föld minőségét pozitív irányba tereli, egyáltalán nem okoz gondot.

Érdemes szabadalmaztatott formulát választani és arra is oda kell figyelni, hogy a megfelelő növénycsoportra kerüljön. A Damisol tápoldat családja BiOGardena néven adott ki ökotrágyákat, amelyek bio gazdaságokban is bátran alkalmazhatóak.

A humusz képző hasznos mikroorganizmusok fejlődését kellően segíti, javítja a talaj szerkezetét, növeli a termékenységet. Külön kapható tápoldat dísznövényekhez, pázsithoz, gabonákhoz, gyümölcs- és zöldségféléhez.

Általános talajjavító levéltrágya is kapható webáruházunkban, ami hormonmentes, környezetbarát és kizárólag természetes, vegytiszta anyagokat tartalmaz. Az ilyen típusú bio trágyák használata elsősorban a növény védettségét szorgalmazzák, így a különféle betegségekkel szemben ellenállóbbakká tudnak válni.