A vadvízi evezés fontos szabályai

Ha az interneten keresztül intézkedik, akkor néhány dologgal számolnia kell! A vadvízi evezés a kisebb gyerekeknek nem ajánlott. A túrán, a 14 éven aluliak kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt. A 14 és 18 év közöttieknél már más a helyzet. Igazolniuk kell egy nyilatkozattal, hogy elengedték őket a túrára.

A raftingolás gyönyöre
A raftingolás gyönyöre

A dokumentumot fel kell mutatni. Ha ez elmarad, akkor nincs lehetőség a részvételre. A kiránduláson szakképzett vezetők vesznek részt, akiknek az utasításait mindenképpen be kell tartani!

Ha ez fordítva történik, akkor a túravezető kizárhatja a rosszul viselkedő személyt. A vadvízi evezés az extrém sportágak közé tartozik, így a megfelelő védőfelszerelést viselni kell! Ilyenkor esély van arra, hogy az ember a vízbe esik. Ha viseli a mellényt, akkor nem kell majd aggódnia. A kalandtúrán 8-12 személy vehet részt.

Ha szeretné a valakit meglepni, akkor jelentkezzen egy ilyen kirándulásra! A vadvízi evezés egy életre szóló élmény lehet. Nem fogja megbánni, hiszen egyszer mindent ki kell próbálni.