A kész sötétítő függöny aranyat érhet

Nyáron aranyat ér egy olyan függöny, amelyik a napfényt teljesen ki tudja zárni, ezért a lakásban a hőmérséklet is alacsonyabb lesz. A kész sötétítő függöny a speciális anyagának köszönhetően garantálja mindezt. Ez a matéria egy speciális szövési technikával készül.

kész sötétítő függöny
Kész sötétítő függöny

A kész sötétítő függöny egyik legfőbb pozitívuma abban rejlik, hogy ez teljesen fényzáró is lehet, ami ugye azt jelenti, hogy a fényen kívül még a hő sem jut be a lakásba. A nagy kánikulában, a forró júliusi vagy augusztusi melegben pedig, ez nagyon jól jön.

A különleges szövéstechnika alkalmazása során, három anyagréteget dolgoznak össze, és a kész sötétítő függöny pont ennek köszönheti a sikerét és hatékonyságát. Illetve az is elősegíti a tökéletes fénykizárást, hogy a középső réteg mindig fekete színű.

A magas minőségű termékek esetében ez legtöbbször szénszál szokott lenni. Olcsóbb produktumoknál pedig csak sima fekete szál. A black out kész sötétítő függöny energiatakarékossági szempontból is megfontolandó. Ez télen nem engedi ki, nyáron pedig nem engedi be a hőt.

Ezért az adott szobában mindig optimális marad a hőfok. A Piramis függöny áruház megannyi változatban árulja ezt a terméket. A black out drapéria sokszor elengedhetetlennek bizonyulhat. Azok, akik rengeteget utaznak, vagy éjjel is dolgozniuk kell, esetleg babájuk van, nagyon szeretik ezt és nem akarnak róla lemondani, ugyanis a fény kizárásával nyugodt, pihentető alvásra alkalmas környezetet lehet megteremteni.

Ezáltal az egész család könnyedén tud relaxálni még akkor is, amikor kint hét ágra süt a Nap. Miért fontos ez? Tény, hogy a túlságosan sokáig elhúzódó álmatlanság igazán rossz hatással van az egészségre, illetve rontja a koncentrációképességet is. A függöny áruház termékei közül ezért is annyira felkapott a black out drapéria.

A függöny áruház azoknak mindenképp ajánlja ezt a függönyt, akik nagyon megunták már, hogy nyáron korán reggel, 7 óra után már egyből besüt a Nap, azonban a redőny felszerelésére sajnos nincsen lehetőség. A függöny áruház produktumai megtekinthetőek a piramisfuggony.hu weboldalon.