Megszépíti a telefont a Xiaomi Redmi 7 tok

Már egy ideje nem el lehet felejteni azt a dolgot, hogy az olcsó telefonok, rosszak lennének. Elég csak szemügyre venni a Xiaomi jelenlegi kínálatát. Csúcsmobilokat megszégyenítő készülékeket dobtak a piacra, amiket itthon úgy kapkodnak, mint a cukrot.

Egy iPhone X és egy Samsung Galaxy S10 is remekbeszabott modelleknek számítanak, ám az átlagembernek bőven elég az, amit a Xiaomi kínál. Ezért lett olyan keresett a Xiaomi Redmi 7 tok, hiszen egyre több fogy ebből a modellből.

Nagy képernyő, tartós akku, jó hardver, a kamerára sem lehet panasz, hiszen teljesen korrekt képeket készít és a dizájn mellett sem lehet szó nélkül elmenni. Lehet vádolni a kínaiakat, hogy másolnak, de ők ezt inkább ihlettnek hívják.

Egy kevés az iPhone-tól, egy kicsi a Samsung-tól, a színváltós hátlap pedig egyértelműen Huawei, ami alapos védelemre szorul, hiszen könnyen törik. A Xiaomi Redmi 7 tok éppen ezt hivatott megvédeni. A magas szélekkel ellátott Xiaomi Redmi 7 tok némileg a képernyőt is védi, amennyiben azzal lefelé landolna a telefon.