A guruló polc előnyeiről röviden

Több tekintetből is praktikusnak számítanak a Salgó polcrendszerek. A bővíthetőségük miatt kimondottan költséghatékony rendszerek. A guruló polc továbbá a mobilitása miatt vált olyan közkedvelté. Bizonyos raktárakban, irodákban előnyösnek számít, ha a helyiség gyorsan átrendezhető.

Kitűnő Salgó polcok
Kitűnő Salgó polcok

A guruló polc esetében ehhez minden adott. Az összeállítás nem igényel különösebb szakértelmet és a bővítése is néhány egyszerű mozdulattal megvalósítható.

Az anyagát és a kialakítását tekintve felettébb időtálló és a teherbírására sem lehet panasz. A magasabb helyiségekben a tér függőlegesen is kihasználható a kombinálható elemek révén. A garázsban kifejezetten jól jön egy guruló polc abban az esetben, ha például ezen tároljuk a szerszámokat.

Ha szerelésre, javításra kerül a sor, akkor a szükséges eszközök mindig kéznél lesznek, nem kell értük elmenni a garázs másik végébe. A weboldalon található leírások alapján könnyen meghatározható, hogy mekkora guruló polcra van szükségünk. Viszonylag olcsó, de igazán minőségi megoldás.