Szennyvíz búvárszivattyú: a hatásos megoldás!

Manapság rengeteg különféle olyan berendezés áll rendelkezésre, amelyekkel meg lehet valósítani a szennyezett víz elszállítását egy adott helyről. A szennyvíz búvárszivattyú csodásan szuperálhat bárhol, többek között nem megfelelő tisztaságú tavak, esővízgyűjtő berendezések vagy esetleges árvízkor a pincehelyiségekből történő víz eltávolítására. Ezen felül a fekáliás víz is megszüntethető a használatával. A készülék működése úszókapcsolóval valósulhat meg.

szennyvíz búvárszivattyú
Szennyvíz búvárszivattyú

Természetesen a szárazonfutás elleni védelemmel szintén fel van szerelve. A szennyvíz búvárszivattyú a vízmentesítés egyik legkorszerűbb eszköze, ami jó szolgálatot tehet a ház körül is. A merülőmotoros technológiának köszönhetően, elektromos meghajtású és igazán csendes működést garantál. Az emelőmagassága 11 méter magas is lehet.

Az öntvény géptest remek stabilitást ad és alkalmas a hosszantartó üzemelésre. 5 vagy 10 méteres kábel tartozik egyes modellekhez. A szennyvíz búvárszivattyú okos választás nagyobb földdel rendelkezőknek, hiszen sohasem lehet tudni, mikor jöhet jól a teljesítménye! A házkörüli munkálatok elvégzéséhez nem kell csak a kert karbantartására vonatkozó kellékekre gondolni, időnként az áram- és a vízhálózat funkcionalitása érdekében is be kell vetni egy-két eszközt. Az egyik ilyen hasznos berendezés a szennyvíz búvárszivattyú, ami a tiszta víz mellett, elbánik a fekáliás masszával is. Ezek különféle méretű szilárd, lebegő és darabos szennyeződéseket is tudnak szállítani. Ez a munkafolyamat az egyszerű pumpákkal nem végezhető el, mert azok eldugulnának.

Az enyhén szennyezett víz eltávolítására készült szennyvíz búvárszivattyú kiválóan alkalmas a 30 mm átmérőjű részecskék pumpálására, nagyobb fokú szennyezettség esetén viszont már a darálóval ellátott modell beszerzése ajánlott, mivel ezek a robosztus gépek a nehezen elvágható dolgokat is fel tudják aprítani, így nem következik be eltömődés.

Mindegyik korszerű szennyvíz búvárszivattyú, ami napjainkban megtalálható a kereskedelmi forgalomban, nagy üzembiztonsággal és magas hatékonysági fokkal rendelkeznek.