Harisnyanadrág nemcsak vékony lányoknak

A hölgyek rengeteg alapdarabot tárolnak a szekrényben, amelyek különböző funkciókkal rendelkeznek. Az egyik legfelkapottabb a harisnyanadrág, ami az átmeneti idő és a tél örök szereplője. Valamiért élvezzük, hogy nyáron kilátszik a bokánk és a vádlink, a hideg hónapokban pedig csak a farmerre van lehetőség.harisnyanadrág

Ha mégis azt akarjuk, hogy kicsit többet mutassunk magunkból, persze anélkül, hogy megfagynánk, akkor csak a harisnyanadrág marad. Ma már többféle alapanyagból választhatunk, így a szokásos nejlon mellett meleg pamutot is lehet találni, tehát a legnagyobb fagyban is bírni fogjuk a hideget. A viselésének az egyik előnye, hogy tökéletesen illik hozzá a bakancs és a cipő is, ugyanakkor kedvünk szerint válogathatunk a szoknya és a nadrág között.

A harisnyanadrág ma már kényelmes, és nemcsak a nagyon vékony hölgyek tudják hordani, hanem teltebb alkatra is készültek, hogy bárki kiválaszthassa a ruhatára közül. Ha pedig nincs kedvünk boltról-boltra járni, akkor az interneten keresztül is megrendelhetjük a kedvencünket.