Pihenés az infraszauna használatával

Fázni senki sem szeret. Van úgy, hogy télen a fűtött lakásban sem érezzük igazán jól magunkat. Ilyenkor segíthet a szaunázás, hogy jobb közérzetünk legyen. Ha olyan környezetben lakunk, ahol a klasszikus finn szauna nem alkalmazható, még mindig adott az infraszauna, amihez nem kell sem tüzelni, sem vízzel, gőzzel bánni. Az infraszauna jótékony hatásait még felsorolni is nehéz, hiszen sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondra is remek megoldás lehet.infra,szauna

A láthatatlan infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat. A téli időszakban, az infraszauna használata az influenza megelőzésének egyik legjobb módszere, ugyanakkor erre a szürke, fényhiányos időszakra jellemző depressziót és megnövekedett stresszt is hatékonyan tartja távol tőlünk.

Allergiás bántalmak, cellulitisz, gerinc és végtagfájdalmak, bőrhibák és fáradtság, mindezekre, de még sok minden másra is jótékony hatással van az infraszauna. Amennyiben megtehetjük, mindenképpen próbáljuk ki és használjuk rendszeresen, akár családunkkal együtt is!