Néhány szóban az áttört tetejű betonkerítésről

Az értékeink megóvása nagyban függ attól, hogy mivel vesszük körül a családi házat. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, még a jobb környékek sem mentesek a betörésektől, a betonkerítés viszont a szolgálatunkra áll, ha arról van szó, hogy megóvjuk az ingatlanunkat.

Kerítés
Kerítés

A betonkerítés egyik legnépszerűbb típusa a piacon az úgynevezett áttört tetejű térelválasztó elem, természetesen nem minden ok nélkül.

A betonból készült kerítések ezen verziójának a rajongói nem szívesen kötnek kompromisszumot az esztétikum és a praktikum között, ám szerencsére a szóban forgó termék esetében nem is kell alkudozni ezen a téren. Az áttört tetejű kerítés egyik, az utcára néző oldala téglamintával van ékesítve, míg a másik oldalon lévő felület simított.

A felső részén lévő áttört panel pórusmentes, ahogy a termék egyéb egységei is, ezáltal garantálva a színvonalas minőséget és a strapabíróságot. Amennyiben releváns a téma az Ön esetében, a betonkerítés áráról és a telepítésének a körülményeiről a fenti linken keresztül teheti fel a kérdéseit.