Minőségi baba fülbevaló aranyból

A vélemények megoszlanak azzal kapcsolatosan, hogy mikor kell vagy szabad az első fülbevalót megvenni és belövetni a kicsi fülébe. Mivel a baba fülbevaló az első ékszernek számít, meg kell felelnie néhány elvárásnak. Az első és talán a legfontosabb az, hogy minőségi anyagból készüljön.

baba fülbevaló
Baba fülbevaló

Ez nemcsak a fertőzések elkerülése végett igen fontos, hanem a babák érzékeny bőre miatt is. Nem is kérdéses, hogy a legjobb, ha ez az ékszer aranyból készül. Ez a legmegfelelőbb anyag a baba fülbevaló készítéséhez, egészségügyi szempontból is, valamint amiatt is, hogy ez sokáig szép és hibátlan marad. De egy ilyen ékszernél bizony lényeges a méret.

A legjobb, ha aprócska fülbevalókat választunk, hiszen a pici fülecskéken kényelmetlen és nem túlságosan esztétikus lenne egy nagyobb modell. A baba fülbevaló esetében állandó dilemma a zárszerkezet. Sokan a stekkeres változatok mellett döntenek, míg mások inkább a francia kapcsos, illetve karika formájú termékeket részesítik előnyben. Az aranyshop.hu webáruházban mindegyik fajta kapható, rengeteg gyönyörű modellben.