Mindennapos jó erőnlét a méhpempővel

Amennyiben hatékony egészségmegőrzéséről van szó, biztosan természetes összetevőkből készült, adalékanyagoktól mentes, megbízható és gyermekeknek is nyugodt szívvel adható készítményt keresünk elsősorban. Erre kitűnő választás lehet a friss, tiszta méhpempő, ami a méhkirálynő élethosszig tartó táplálékaként is ismert.

Méhpempő
Méhpempő

Kezdetben a méhkaptár minden lakója ezt fogyasztja, de később a dolgozó méhek és herék áttérnek a méhkenyérre, ami virágpor, méz, propolisz és méhviasz egyedülállóan értékes keveréke.

A méhpempő rendkívül jó hatással van az immunrendszerre, a vérszegénységre, a jó- és rosszindulatú daganatokra. A fiatalság külső és belső megtartásában is nagyon fontos szerepe van, hiszen segíti a sejtképzést a szervezetben. Gyomor- és bélproblémák, valamint májproblémák kiváló ellenszere. A méhpempő fogyasztásával általános jó közérzetünk, megfelelő egészségi állapotunk, fizikai és szellemi teljesítőképességünk nap mint nap biztosított. Természetesen, hatékonyan védi és táplálja az egész családot.