Járássegitő az első lépésekhez

A kis poronty első lépései a családnak hatalmas boldogságot nyújtanak. Ezek az apró és még bizonytalan lépések egy járássegitő társaságában sokkal biztonságosabb és kellemesebb élményt adnak a kicsinek. Ez nemcsak azért igaz, mert ezzel az eszközzel könnyebben és biztosabban közlekedhet, hanem mert számos nagyszerű funkcióval is rendelkezik.járássegitő

A speciális kialakítású játék lényegében egy négykerekű kocsira hasonlít. Ha a baba tolja maga előtt a gurulós játékot, akkor sokkal bátrabbá válik a járásban. A Fisher Price tanuló kutyus járássegitő aktív tevékenységet kínál akkor is az apróságoknak, amikor ülnek, hiszen játékos dalok és kifejezések ismertetik meg a babát az ABC-vel, színekkel, számokkal és egyebekkel.

A járássegitő masszív és minőségi anyagokból készül, hogy esély se legyen a sérülésekre és a játék sokáig kitartson. Szülői felügyelet mellett már 6 hónapos kortól használhatják a kis felfedezők. A jatekotthon.hu webáruházban remek áron megrendelhető ez a hasznos és szórakoztató járássegitő.