Használt laptop, akár játékra is megfelel

A számítógépeket, amiket játékra is használni lehet, roppant drágán találhatjuk meg újonnan a boltokban. Azonban egy azonos kategóriájú használt laptop sokkal kedvezőbben is a miénk lehet. Természetesen nem mindegy, hogy milyen gépet választunk, hiszen akkor jelenthetjük ki, hogy a laptop játékra is tökéletesen alkalmas, ha azon nem akadozik és a legújabb COD, GTA, LOL, esetleg az Assassin’s Creed.használt laptop

Így lehetőleg olyan laptopot válasszunk, ami az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik. Elengedhetetlen a minimum i5 processzor, a 8 GB RAM, a videókártya megléte, valamint a legalább 1 TB háttértár. A használt laptop márkáját tekintve jó, ha a nagy gyártók közül válogatunk, mint például az Asus, a Lenovo, az Acer, esetleg a HP.

Ügyeljünk arra, hogy a használt laptopra legyen garancia, hiszen a gamer gépek gyakran túl vannak terhelve, hatalmas igénybevételnek vannak kitéve. Ha pedig maximális felhasználói élményre vágyunk, szerezzünk be a notebook mellé egy gamer egeret, valamint mikrofonnal ellátott fejhallgatót is!