Gyorsan telepíthető kerítés

Sokaknak az idő fontos elem a felújítás, az építkezés során. Ezért gyártóként, a kerítés tervezésénél az is szempont volt számunkra, hogy ne teljen napokba vagy hetekbe a felállítása. Nemcsak az idő, hanem a biztonság és a védelem is oka annak, hogy mielőbb felállítható legyen a kerítés.

Elemes kerítés
Elemes kerítés

Akár kész házról, akár építési területről legyen szó, a terület és a rajta lévő értékek megvédése kiemelten fontos. Ehhez nem mindig elegendő a kerítés, de ettől többet a tulajdonos nem tehet.

Optimális esetben, amikor minden elő van készítve, 1 nap alatt 20-25 m telepíthető. Ezzel lehet számolni azoknak, akik szeretnék előre megtervezni a kerítés építés munkálatok haladási folyamatát. Mindenképp fontos előre átgondolni, hogy mi miként legyen, hiszen ha egyszer az ember nekikezd dolgozni, ne kelljen lépten-nyomon megállni, mert a tervezésbe hiba csúszott vagy nem is létezett terv.

Előre nem látható dolgok mindig megjelenhetnek, de ha van egy terv, akkor azt könnyebb alakítani, mint rögtönözni. Munkatársaink mindenki rendelkezésére állnak, hiszen sokéves tapasztalat van mögöttünk.