Fehérarany eljegyzési gyűrű a kivételes pillanatra

Mit is érez egy hölgy, ha feleségül kérik? Leírhatatlan boldogságot, büszkeséget és hálát, mert megbíznak benne és cserébe ő is a hűségét és bizalmát adja. Ez az összetartozás első fontos és közös lépése. Eme lépés szimbólumaként tökéletes választás a fehérarany eljegyzési gyűrű, aminek a színe az eleganciát és a tisztaságot tükrözi. Lényege azonban a kőben rejlik, hiszen ettől lesz jelképesen eljegyzési gyűrű. Gyémántkővel díszítve lehetetlen melléfogni.

Fehérarany eljegyzési gyűrű
Fehérarany eljegyzési gyűrű

Ez a drágakő a legpazarabb látványt tudja nyújtani, ragyogása utolérhetetlen más ékkövek számára. Azonban az ára is felülmúlja briliáns társai értékét. Természetesen, ha Ön eléggé ismeri, szereti szíve választottját és ez fordítva is igaz, akkor nem szükséges a legdrágább ékszerrel elkápráztatni, elég, ha tudja, milyen típusok felelnek meg leginkább a vágyainak.

A fehérarany eljegyzési gyűrű azért is kedvező választás, mert színes kővel kombinálva is esztétikus látványt nyújt. Egy életre szóló emlék marad és biztosan minden férfi azt szeretné, hogy kedvese ámulattal és örömmel tekintsen a gyönyörű ékszerre. A whiteandblack.hu oldalon számtalan káprázatos eljegyzési gyűrű fehérarany és sárga változatban várja a vásárolni vágyókat, vagy azokat, akik szívesen tudakoznának az ékszerekkel kapcsolatban.

Minden leírás adott ahhoz, hogy teljesen Ön és szerelme igényei szerint választhasson. Az árak a pénztárcákhoz illeszkednek, ki mennyit tud és szeretne szánni a kiválasztott ajándékra, aszerint találhat rá a tökéletesre. Mindezek mellett, a már meglévő készletből is lehet választani, vagy a megrendelhető gyűrű modellek közül meghatározhatja a személyre szabott méretet, illetve a drágakő típusát és színét, amivel díszítve lesz.

Rövid határidőn belül elkészítésre kerül a megrendelt egyéni ajándék. Eljegyzési gyűrű fehérarany kivitelezésben egyszerű Princess gyémánttal dekorálva már 49000 Ft-ért elérhető. A közepes árkategória gyémánttal csínosítva 300000 és 500000 Ft között van, de az igazán igényesek számára, a milliós árkategóriában lévő gyűrűk is megtalálhatóak.