Egyre népszerűbb a fog implantátum

Érdekes a genetika, mert vannak, akiknek állandóan problémáik vannak a fogaikkal, míg mások még csak nem is voltak fogorvosi rendelő közelében, mégis egészségesek a fogaik.

A fog implantátum egy életre szól
A fog implantátum egy életre szól

Viszont ebben az esetben sem árt néha betérni egy ellenőrzésre, mert a bajt minden esetben könnyebb megelőzni. Az elhanyagolt fogak lassan annyira tönkremennek, hogy fog implantátum szükséges a helyettesítésükre. A tudománynak köszönhetően, már egyszerűen pótolni lehet az elvesztett fogakat, amik teljesen úgy fognak kinézni, mintha eredetiek lennének.

Viszont nem érdemes megvárni, amíg ennyire elfajul a helyzet, mert elég költséges beavatkozásnak számít, hogyha fog implantátumokat kell a régiek helyére beültetni.

Amennyiben ez mégis elkerülhetetlenné válik valamilyen okból kifolyólag, érdemes a lehető legjobb szakembert választani. A fogaknak a hangképzésben is fontos szerepük van, ráadásul az evés is egyszerűbb teljes fogsorral. A dentalcenterkelemen.hu csapata már számtalanszor segített a pácienseken, akik a fog implantátumoknak köszönhetően visszanyerték a gyönyörű mosolyukat.