Chlorella por magas klorofiltartalommal

Az alga, mint táplálék-kiegészítő nagyon felkapottá vált az utóbbi évtizedben. A konyhában is remekül lehet alkalmazni, belekeverve az élelmiszerekbe. A chlorella por mindenekelőtt a magas klorofiltartalom miatt vált nagyon kedveltté és nemcsak a méregtelenítésben van nagy szerepe, de az ételek természetes színezésében is elöljáró lett.

chlorella por

Aki emésztési panaszokkal küszködik, bélrendszeri problémái vannak, ismerje meg a chlorella por előnyeit! Szorgalmazza a tápanyagok gyors és hatékony felszívódását, segít a puffadás, hasmenés elkerülésében. Antibiotikumos kúra után képes helyreállítani a megviselt bélflórát, természetes termékként még a gyerekek és a fiatalok esetében is bátran alkalmazható erre a célra.

A chlorella por a fogyókúrázók körében is elterjedt, az egészséges étrend részeként segít megszabadulni a toxikus anyagoktól, amelyek gátolják a szervek tökéletes működését. Az esszenciális aminosavakban és vitaminokban gazdag édesvízi mikroalga por mellett, webáruházunkban más superfood-ként kezelt terméket is talál. Ilyen a spirulina és maca por vagy a sörélesztő-pehely.