Benzines és elektromos AL KO fűnyírók

A német vállalat kerti szerszámai megérdemelt elismerést élveznek a kerttulajdonosok körében. Minden AL KO fűnyíró erős, tartós és megfizethető áron kapható. A márka termékei igencsak jól felszereltek és gyönyörű dizájnnal rendelkeznek. Habár maga a vállalat több mint 80 éve van jelen a piacon, az új vállalatok dominanciája ellenére, rendszeresen vezető helyet foglal el az eladások terén.AL KO fűnyíró

Az AL KO fűnyírók népszerűségének másik oka, hogy a fő gyártóberendezések Németországban találhatóak, ezért garantált az európai minőségi és a biztonsági előírások betartása. A fűnyírók fő célja a gyep rendben tartása. Az elektromos modellek ideálisak az otthoni pázsithoz. Ha az adott modellt mulcsozó funkcióval is ellátták, a levágott növényzet értékes műtrágyává válik.

A benzines modellek viszont a nagyobb terjedelmű munkálatokhoz kiválóak. Megkülönbözteti őket a megnövelt megbízhatóság, a működés stabilitása és a kiemelkedő teljesítmény. Az AL KO fűnyírók védettek a korróziótól és tökéletesen alkalmazkodnak az üzemeltetési feltételekhez.