Az OKJ Oktató Központ honlapján új szakmát tanulhat

Szeretne egy új szakmát? Ebben a szakmában az átlagosnál magasabb képzést kapni, elérhető áron? Akkor jelentkezzen személy- és vagyonőr tanfolyamunkra az OKJ Oktató Központ honlapján!

OKJ tanfolyam

Ez a szakma egyre inkább kezd hivatássá válni, hiszen sok esetben komoly felelősség van a dolgozókon. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a nálunk tanulókat még a munkába állás előtt olyan elméleti és gyakorlati tudással vértezzük fel, amit csak többéves szakmai gyakorlat után szerezhetnének meg.

Oktatóink mindegyikének a gyakorlata években mérhető. A naprakész jogszabályi tudást a gyakorlatba átültetve képezzük a jövő szakembereit. A nálunk végzett tanulók, az átlagnál jobban képzettek és naprakész tudással rendelkeznek a vizsga után. Ezzel már a munkáltatók is tisztában vannak.

Ezt erősíti meg az a tény is, hogy öregdiákjaink nagy többségének nem okozott problémát az új állás megtalálása. Ez a képzés Önnek is elérhető az OKJ Oktató Központ honlapján. Már több mint 50 városban találkozhat tanfolyamainkkal országszerte.