Az egészséges parajdi só hatásai

Az egészséges életmód egyik fő elemének a fűszerszegény étkezés számít. Régóta köztudott, hogy a gyakori és bőséges sóhasználatnak jelentős negatív kihatásai lehetnek az emberi szervezetre. Ám ahhoz, hogy megőrizhető legyen az egészség, még nem szükséges lemondani az ízletes táplálkozásról, mégpedig a parajdi só jóvoltából.parajdi_ so

A több mint kétszáz millió éve keletkezett parajdi só egyebek mellett védi az emberi sejteket a túlzott elsavasodástól, igen jó hatással van az idegrendszerre és a légzőszervrendszerre, nagy hatékonysággal előzhetőek meg általa az ízületi gyulladások, meggátolja a túlzott nyáltermelődést és az izzadást, vírus- és baktériumölő szerepe is jelentős, valamint kiváló csonterősítő.

Rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, kitermelése után semmilyen mesterségesen előállított adalékanyagot nem adnak hozzá. Kiválóan alkalmas a hagyományos étkezési só helyettesítésére. A parajdi só számos előnye révén rengeteg család kedvenc, mindennapi ételízesítőjévé válhat, mert egészen biztosan semmilyen téren nem okoz csalódást.