A teafa szappan áldásos hatásai

A menstruáció előtt gyakran megjelennek gennyes pattanások az arcon, de az is sokaknál előfordul, hogy a zsíros, gyulladt fejbőrt akár kétnaponta kell megmosniuk. Ezeket a problémákat hivatott a teafa szappan enyhíteni, ugyanakkor tökéletes választás az egész testre, borotválkozás előtti bőr felpuhítására, valamint fertőtlenítő fürdéshez, ha tartunk a lábgombától vagy más fürdőbetegségektől.teafa szappan

A dorkaszappan.hu webáruházból Ön is beszerezheti ezt a remek terméket, amitől puha és hidratált lesz a bőre, csillogó, fényes a hajkoronája és a borotválkozás is gyerekjátékká válik. Ez a gazdagon habzó, krémes szappankülönlegesség számos jó hatással van a bőrre, hiszen csak természetes összetevőket tartalmaz, mint például az olíva-, a kókuszolaj és a finomítatlan shea vaj, valamint a kecsketej.

A benne még megtalálható jojoba olaj segít helyreállítani a száraz bőr-zsíros bőr közötti egyensúlyt. A teafa szappan használata által, a bőr és a haj egyaránt ragyogóvá változik. Rendelje meg mihamarabb ezt a csodás szappant!