A Rubophen forró ital megtalálható a gyógyszertárakban

A készítmény általában a megfázásos időszakban jut szerephez. A Rubophen forró ital különféle panaszokat enyhít. Például jól jöhet láz, fej-, torok-, izom- és ízületi fájdalmak esetén.

Enyhíti a panaszokat
Gyors enyhülés a panaszokra

Megkönnyíti a légzést is, hiszen az influenza alatt az orrdugulás sok nehézséget okozhat. Nem jó érzés, ha az ember nem kap megfelelő mennyiségű levegőt. A fogyasztására célszerű odafigyelni, hiszen a 12 évnél fiatalabbaknak nem ajánlott. A termék dobozában megtalálja a betegtájékoztatót is, amit érdemes figyelmesen átolvasni.

A Rubophen forró ital paracetamolt tartalmaz, ezért az alkalmazása előtt konzultáljon egy szakorvossal, aki elmondja, hogy mikor és miként kell szedni. Azok, akik érzékenyek az említett anyagra, a saját felelősségükre ne kezdjék el használni! Ha valamiféle tünetet tapasztal, akkor azonnal keresse fel a legközelebbi rendelőt!

A Rubophen forró ital vény nélkül kapható. Jelen van a hagyományos és az online gyógyszertárakban is. Ez utóbbi lehetőség sokkal kényelmesebbnek mondható, hiszen utánajárás nélkül vásárolhat.