A megfelelő magassarkú cipő felépítése

Magasságtól és súlytól függetlenül fontos, hogy a cipő hozzájáruljon a megfelelő tartáshoz, bármilyen helyzetben. Kétszeresen igaz ez a magassarkú cipő esetében. Csakis olyan modellt érdemes választani, amelyik járás közben megfelelően tartja a bokát és persze az egész lábfejet.

magassarkú cipő
Magassarkú cipő

Ha túlságosan csúszós, nem marad a lábfejen stabilan, kibújik belőle az ember sarka, akkor az problémákhoz vezethet. Ha mégis belefut a potenciális vevő egy ilyen darabba és nem tud annak ellenállni, mindenképpen tanácsos beszereznie mellé egy úgynevezett sarokfogót, ami segít stabilan tartani a lábat.

A magassarkú cipő beszerzésekor érdemes kielemezni a sarokrész helyét. Nyilván az ilyen kialakítású lábbeliknél roppant lényeges, hogy milyen a sarok. Adott esetben jó választás a törpesarkú cipő is. Azonban gyakran megesik, hogy a vásárlónak egy magasabb sarokkal rendelkező darab tetszik meg. Ezekről a csinos lábbelikről sem feltétlen kell lemondani.

Sokkal fontosabb ugyanis egy cipő esetében az, hogy a sarok hol helyezkedik el a cipő talpán, mint az, hogy milyen magas. Ideális esetben ez középen, fix a sarok alatt helyezkedik el. Sajnos sok gyártó ezt a részt túlságosan hátulra helyezi, aminek az eredménye az instabilitás és hosszútávon pedig a kényelmetlen jelleg.

A női cipő webáruház bő felhozatala

A megfelelő modell relatíve egyszerűen beszerezhető egy nívós internetes boltban. A SEPA női cipő webáruház pontosan tudja, hogy milyen adottságokkal kell rendelkezzen a megfelelő magassarkú. A fent említetteken kívül nagyon lényeges még a talprész is. Főleg ennek a vastagsága nem elhanyagolható.

A platform változatok nem csupán a külsőt illetően térnek el a vékony talpú társaiktól, de hordás közben is sokat számít ez a jellegzetesség. Ha a cipő talpa kicsit vastagabb, nagyjából 2 centi legalább, abban sokkal kényelmesebb lesz járni. Érdemes szemügyre venni a lábbeli talajhoz való illeszkedését is. Manapság sajnos rengeteg olyan terméket gyártanak, amelyikről régebben mindegyik cipész rossz véleménnyel lett volna. Tisztában van ezzel a női cipő webáruház is.