Vonatszett több korosztálynak

A kisvonat talán az egyik legrégibb kedvelt fiús játék. Gyakran több generációt egyszerre szórakoztat és összeköt a vonatszett. A nagypapa, az apuka és a kisfiú együtt élvezik a sínek építését és a vágányok kialakítását. Régen modellasztalokon napokig el lehetett vele játszani.vonatszett

Ma a kisebb lakások és helyszűke miatt a vágányok is kisebbek lettek, de az újonnan megalkotott vonatszett élvezeti értéke semmiben sem marad el a régiektől. Hiszen a játék a fontos, az alkotás és annak képzelete, hogy milyen is volna ez nagyban, igaziban. Külön is megvásárolhatóak a vonatszett elemei, a sínek, a kocsik és mozdonyok, de kapható szettben is, ami igény szerint később még bővíthető.

Teher- és utasszállító vonat, mozdonnyal utasokkal, vasutasokkal és kalauzzal. Minden, amit a képzelet összerak a valóságban is kapható. Sőt, elemmel működő részek is vannak, valamint USB kábellel tölthetőek is. Némelyik kocsi távirányítóval működtethető. A különféle korú gyermekeknek az érdeklődési szintjén összeállítható a szerelvény.