Z szelemenek horgonyzott acélból

Valaha nagyon nehéz munkának számított a különféle csarnokok és raktárok felépítése, viszont a modern technológiának köszönhetően, ezek a feladatok alaposan leegyszerűsödtek.

Z szelemenek

Természetesen egyetlen építmény felhúzását sem szabad félvállról venni, viszont a könnyűszerkezetes épületek esetében innovatív és mára már nélkülözhetetlen elemeknek számítanak a Z szelemenek. Gabonatárolók, irodaházak, raktárépületek szerkezeti elemeiként egyaránt felhasználhatóak a Z szelemenek, mivel rendkívüli tartósságot biztosítanak az egész szerkezetnek.

Az szigetelést nem igénylő könnyűszerkezetes épületek esetében még jobb a helyzet, mivel lehetőség van a talajon való előszerelésre.

A Z szelemenek innovatív mérnöki megoldásnak számítanak, mert egy olyan strapabíró építőelemről van szó, ami gazdaságos áron beszerezhető, rendkívül időtálló és a felhasználását tekintve sokoldalúnak számít. A Z szelemenek anyaga általában nagy szilárdságú horgonyzott acél, ami évtizedeken keresztül masszív tartást biztosít az egész épületnek.