A webáruház készítési árak alkotó elemei

 

Szeretne Ön is webáruházat nyitni? Akkor mielőbb keressen fel egy ezzel foglalkozó céget, melynek szakemberei tanácsadással az Ön rendelkezésére állnak, hogy együtt megtervezzék és megvalósítsák álmai webáruházát. A webáruház készítés során egy internetes üzlethelység jön létre, ahol kiválasztjuk a megfelelő terméket, egy virtuális pénztárnál kifizetjük őket, egy gyors regisztráció, és már szállítja is a futár. Ez a legkényelmesebb vásárlási forma!

  De mibe kerül egy webáruház készítése és fenntartása tulajdonosának? A webáruház készítési árak nem maga a webáruház elkészítésénél kezdődnek, vannak ennek sokkal fontosabb összetevői is, melyek többszörösére emelhetik az árat. Például, fel kell tölteni termékekkel a webáruházat, mely időigényes munka és ez jelentősen befolyásolhatja a webáruház eredményeit. Egy kevésbé felhasználóbarát webáruházban hónapokig eltarthat, mire 500 termék feltöltésre kerül, de egy jól szervezett webáruházzal 500 termék feltöltése néhány nap alatt elkészül.

            A webáruház készítési árak nagyon eltérőek a piacon. Sok szolgáltató webáruház csomagokat kínál, melyek tartalmuktól függően havi néhány ezer forinttól egészen a milliókig terjednek. A tapasztalatok szerint egy jól működő webáruház szoftver átlag ára 150.000-200.000 forint, melynél nem kell minden lépéshez a rendszergazda hozzájárulása vagy segítsége.

A webáruház készítési árak alkotó elemei:

– a munkadíj: mivel a webáruház készítésnek nincs anyagára, ezért a webáruház készítési ár 100%-ban a munkadíjból áll.

– az adatbázis összeállítása, mely időigényes. Itt arra kell figyelni, hogy a webáuházba feltöltött tartalom ne legyen ugyanaz, mint más webáruházakban, mert a Google ezt bünteti, és keresőjével soha nem hoz majd Önnek látogatókat.