Vicces állatok a médiában

Egyre gyakrabban fordul elő a hírekben is, hogy állatok csínytevéséről számolnak be. Az ilyen vicces állatok kellemessé teszik a délutánunkat, esténket, egy igencsak fárasztó és zsúfolt nap után. A Tom és Jerry rajzfilm tökéletes példa erre.

Vicces állatok
Vicces állatok

Ahogy a pici egér roppant okosul átjár a mamlasz macska eszén, nemcsak a gyermekek, de a felnőttek számára is szórakoztató. Hogy a rajzfilmekből példálózzunk továbbra is, Garfield macska megnyilvánulása is sok esetben mosolyt csal a nézők arcára.

De térjünk vissza az élő állatokra! Számos olyan videót lehet találni, amelyek azt szemléltetik, hogy miként próbál a házi kedvencünk becsapni minket és lenyúlni a számára kiszemelt ínyenc falatot vagy egy nagyon érdekes elektronikai eszközt, ami egyszerre világít, rezeg és még hangot is kiad.

Nemcsak a videók képesek megnevettetni. Különböző vicces állatok képei, némi felirattal szintén nagyon humorosak tudnak lenni. Neked is van egy nagyon jó pillanatban készített fotód a házi kedvencről? Oszd meg velünk, hogy mi is mulathassunk a huncutságain!