Vásároljon olcsóbban a köntös akció révén!

Egy szép új köntösnek mindig kerül hely a gardróbban, hiszen ez az egyik legkényelmesebb otthoni öltözet, ami nagyon sok helyzetben jól jöhet. Az Adora által meghirdetett köntös akció által, az anyagi akadályok is eltűnnek, hiszen így nagyon jó áron lehet hozzájutni a minőségi termékekhez.

Itt rengetegféle köpeny közül lehet válogatni vékony, vastag, rövid, hosszú, pamut és selyem is, így különböző alkalmakhoz más-más mellett teheti le a voksát. A hosszú, vastag köntös kiváló választás lesz a téli napokra, amikor nincs kedve kibújni a meleg ágyból, mert még a fűtés ellenére is úgy érzi, mindjárt megfagy.

A vékony remekül beválik majd a párjával kettesben töltött estékre, amikor éppen csak fedni akarja valamivel a fehérneműjét és az idomait, hogy ezzel is fokozza a hangulatot. Egy hosszú vagy akár rövid, kapucnis darab a zuhanyzó alól kiszállva, illetve wellnessezés után lesz a legpraktikusabb, hiszen így a haja, illetve a feje is védve lesz.

Tehát látható, hogy a köntös akció minden változatát jól lehet hasznosítani, így érdemes élni a lehetőséggel és felkészülni a különböző helyzetekre. Ugyanakkor nem a köntös akció az Adora egyetlen meglepetése a vásárlóinak.

Például az alakformáló fürdőruha modelljeivel, azon hölgyeknek szeretne kedveskedni, akiknek nem sikerült olyan strandalakot elérni, amilyenről álmodtak, illetve akik a sok sport és diéta ellenére is úgy érzik, hogy kell még egy kis plusz önbizalom-növelés.

Ugyanis az alakformáló fürdőruha meghosszabbítja és optikailag karcsúbbá teszi a sziluettet. Továbbá, jótékonyan takarja a hurkákat és a még nem tökéletes hasat is, így bárki által bevethető, aki nem elégedett az alakjával.

Sőt, ha valaki a lábait is meghosszabbítaná, akkor egy magasabban szabott lábkivágással ezt is megoldhatja, ugyanis az alakformáló fürdőruha nemcsak a fedett területekre lehet jó hatással. Természetesen a színekkel is lehet játszani, akárcsak a bikinik esetében, hiszen már nemcsak egyszínű alakformáló fürdőruha kapható, hanem mintás, direkt a kényes részek takarására és az előnyös pontok kiemelésére készült darabok is.