Vakondriasztó a károk elkerülése érdekében

Egy gazda munkája bizony nem könnyű, de amikor a gondosan ápolt kertre tekint, valószínűleg elfelejti az összes fáradságát, annyira szemet gyönyörködtető a látvány. Néha, sajnos megkeserítheti az életét a vakond, ami igen nagy területet képes feltúrni, ráadásul rövid idő alatt. Ilyenkor nagyon jól jöhet egy vakondriasztó, ami elűzi a kertből ezeket a kártékony rágcsálókat.

Vakondriasztó
Napelemes vakondriasztó

A www.kartevoelriasztas.hu áruház a kártevők elleni védekezés specialistája, ezért érdemes hozzáfordulni abban az esetben, ha valakinek gondja akadt a vakondokkal vagy más rágcsálókkal, hiszen ebben a webshop polcain sokféle riasztó, csapda, mérgek kaphatóak.

Figyelmébe ajánljuk például a napelemmel működő vakondriasztó berendezést, amelyik 250 négyzetméter területet képes védeni. Telepítése közvetlenül a járat fölé ajánlott, ahol hangokat és rezgéseket bocsájt ki és ez az ultrahangos vibráció zavarja őket, így sürgős távozásra készteti. A vakondriasztó ellenáll a normál ütéseknek, esőnek, hónak egyaránt, de öntözőberendezések mellett is használható.