Útmutató kismama kabát vásárláshoz

A terhesség hónapjaiban a kismama már nemcsak a saját egészségéért felelős, hanem a kis pocaklakó jólétéért is. Ha a tél is beleesik a terhesség időszakába, akkor szükséges legalább egy kényelmet és védelmet nyújtó kismamakabát is a ruhatárba, amiből ma már sokféle létezik. Sokaknak segített már a B.Boom kismama ruha webáruház tájékoztatója. A kifogástalan megjelenés és a komfort a várandósság hónapjaiban is rendkívül fontos a hölgyek számára, ezért javasolt egy olyan kismamakabátot beszerezni, ami stílusában megegyezik az ízlésünkkel.

kismama ruha

A bboom.hu webáruházból például lehet választani elegáns szövetkabátot, de a sportos soft shell darabok szintén megtalálhatóak a kínálatban. A pufi vagy szőrmegalléros kismamakabátok is szóba jöhetnek, és azok is jó helyen járnak ebben a webshopban, akik szeretik a kapucnit. Persze ahhoz, hogy a tökéletes darab kerüljön megvételre, ami minden szempontból ideális lesz, jól jön néhány hasznos tanács. Ezeket is megtaláljuk a portálon.

Például a rövid fazonú kismamakabát az alacsony terheseknek optimális, illetve akik sokat utaznak személygépkocsival. Ebben kényelmesen tudnak ki-beszállni a kocsiba, semmiben nem akadályozza őket. A magas testalkatú hölgyeknek a hosszú kismamakabát jelenti a tökéletes választást, és azok a nőknek, akik sokat tartózkodnak az utcán a hidegben, szintén ez a modell nyújt megfelelő védelmet. A kétfunkciós kismamakabát azért nagyon jó választás, mert a kismamabetét bezipzárazásával a terhesség hónapjaiban komfortosan használható, de amikor már nem lesz erre szükség, akkor elegáns női kabát.

Pusztán azért, mert a baba megszületett, nem kell kidobni a kabátot, sem pedig odaajándékozni egy másik kismamának. Azok a hölgyek, akik a babájukat is szeretnék hordozni, jól teszik, ha a háromfunkciós kismamakabát mellett döntenek. Ez a fazon azért ideális, mivel három élethelyzetre kínál remek megoldást. Nem csak kismamabetéttel, hanem hordozóssal is el vannak látva, így a terhesség hónapjaiban, a pici hordozására, majd születése után női kabátként egyaránt kiválóan használhatóak.