Tökéletes megoldás a cirkon korona

Amennyiben fogászati koronát szeretne kedvező áron és kiváló minőségben készíttetni, akkor a Hegedűs Dental fogorvosait kell felkeresnie. A fémmentes fogpótlás számtalan előnnyel rendelkezik, így érdemes a cirkon alapanyag mellett dönteni. A teljesen allergiamentes cirkon korona azoknak jelent megoldást, akik allergiás reakciókat váltanak ki a fémes érintkezést követően.

cirkon korona

Nem vezeti a hőt, így a fogak nem lesznek érzékenyek a hidegre vagy melegre. A fehér színű, kissé áttetsző cirkon korona természetes hatást ér el, míg a fémes korona sajnos nem tudja ezt az esztétikai igényt kielégíteni.

A prémiumminőségű fogpótlás árban bárkinek megfizethető és nem kell arra gondolni, hogy egy vagyonba kerül. Éveken át problémamentességet biztosít minden páciensnek. A cirkon korona ára nemcsak az elkészítését tartalmazza, hanem a helyi érzéstelenítést, csiszolást, lenyomatvételt, valamint a számítógépes tervezést. A Hegedűs Dental szakorvosai készséggel állnak a rendelkezésére, tehát kérjen minél hamarabb időpontot!