A teniszkönyök krém olykor nélkülözhetetlen

Vannak olyan esetek, hogy sportolás vagy munka közben megerőltetjük a kézfejünket, a könyököt vagy az alkart. Ezek túlerőltetéséből teniszkönyök alakul ki, ami bizony nagy fájdalommal jár. Ennek a fájdalmas problémának a megszüntetésére a teniszkönyök krém kiváló megoldást jelent. Amennyiben ez éppen nincs nálunk, amikor a sérülés történik, akkor első lépésben a hideg vizes borogatás és a jegelés az, amit tenni tudunk. Ugyanis ezen a módon csökkenthetjük a gyulladást és enyhíthetjük a fájdalmat is.

Teniszkönyök krém
Teniszkönyök krém

A kar pihentetése is az egyik legjobb módszer ilyen esetekben, valamint a gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító teniszkönyök krém használata. Amennyiben ezek sem segítenek, következnek a különböző fizikoterápiás módszerek és a gyógytorna. A teniszkönyök krém rendelkezik a fent felsorolt tulajdonságokkal, ezért érdemes minél hamarabb beszerezni, amit például az ewopharma.hu weboldalon megtehet bárki, akinek szüksége van erre a termékre. Megvan az a tulajdonsága, hogy a jegeléshez hasonlóan, nagyon gyorsan és tartósan hűti le a fájdalmas testrészt.

Továbbá, fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, mert olyan alkotó eleme van, amit a népi gyógyászatban már évszázadok óta fájdalomcsillapításra használtak. Úgyhogy, az alkalmazásával bekent testrészt behálózó hajszálerekbe nagyobb mennyiségű, oxigénben gazdag vér áramlik, ezáltal fokozódik az anyagcsere és a salakanyagok távozása, valamint védő hatású sejtek áramlanak a gyulladás helyére. Tehát elmondható, a teniszkönyök krém jótékony hatásai igen sokrétűek, ezért érdemes a táskába tenni, ha tudjuk, hogy valami olyan tevékenységet fogunk folytatni, amivel esetleg megerőltethetjük a kezünket.

A fizikoterápiás kezelést gyógytorna követi, aminek célja köztudottan az, hogy a merev inakat és izmokat regenerálja. A teniszkönyök krém ebben is segíthet, ugyanis a benne lévő hatóanyagok támogatják a gyógytorna sikerét. Azt is tudni kell, hogy a legjobb, leghatékonyabb kezelés mindenkor a megelőzés, így hát tanácsos vigyázni az egészségre, mert annál nagyobb kincs nincs.