Télen-nyáron kelendő a balatoni apartman

A magyar tenger az egyik leglátogatottabb úti cél a belföldi turisták körében. Százezrek utaznak a tó partjára nyaranta, így ha balatoni apartman foglalását tervezi, tegye meg időben! Mind a közvetlen vízparton, mind a városközpontokban találni impozáns kilátással és minden szükséges eszközzel felszerelt balatoni apartmanokat. Számos látnivaló található a környéken.balatoni apartman

Emlékművek, múzeumok, vásárok, meseszép kilátók és tanösvények várják a vendégeket. Habár főképp nyáron csobbanunk a tóban, mégis megéri a hűvösebb évszakokban is ellátogatni a térségbe. Kihagyhatatlan az év eleji kolbász fesztivál és megéri ellátogatni az egész évben üzemelő fonyódi piacra is.

Ezt a piacot egész Európából felkeresik. Hatalmas területében és sokszínű kínálatában rejlik a sikere. Az általános zöldség-gyümölcs kínálaton felül, kézműves termékek, festmények, de még állatok is vásárolhatóak. Természetesen a vásárlás után a környék ízeivel megkoronázhatjuk a napot. Az árusok finom sültekkel, kalácsokkal és borokkal várnak.