Télen kiválóan átmelegít az infraszauna

A nyári időszakban senkinek sincs gondja az izzadással, hiszen a külső hőmérséklet a vidékünkön ezt lehetővé teszi. Ahogy ősszel elindul a lehűlés, sokaknak jut eszébe az infraszauna. Hiába van meleg a lakásban, mégis jólesik a szaunába menni.

Infraszauna télen

Akárhogy is nézzük, vidékünkön a téli időszak 6 hónapig is eltarthat és különösen a nagy mínuszok, meg a nyirkos idő idején szükség van, hogy jól átmelegedjünk. Nyáron még tudjuk nélkülözni az infraszauna kellemes melegét, de télen, aki egyszer már kipróbálta, nem szívesen mond le róla.

Több szakaszban használható. Általában egy-egy szakasz 20-40 perc. Van, aki tovább bírja bent, más pedig jobban szereti rövidebb időszakokra osztani a melegedést. A testi lazulás mellett, jót tesz a gondolatok elcsendesítésének gyakorlata is, hiszen ezzel teljes megújulás érhető el.

Aki intenzíven dolgozik, feltétlenül ajánlott kihasználnia az effajta relaxációt, amit az infraszauna biztosít. Házi használatban a legjobb, de igénybe vehető a gyógyfürdők szolgáltatásain belül is, mivel a legtöbb helyen már elérhető.