Szilikon olaj, a sokoldalúság bajnoka

Ígéretes és sokoldalú. Így jellemezték a kezdetekben azt a szintetikusan előállított anyagot, amibe a szilikon előtaggal ellátott készítmények tartoznak. Persze idesorolható a szilikon olaj is. Az előbbi gyűjtőnévvel ellátott anyag azért különleges, mert az előállítása során szerves és szervetlen anyagokat egyaránt felhasználnak és a két csoport számos előnyös tulajdonságát egyesítik benne. A szilikon ennél fogva rendkívül széleskörűen felhasználható.szilikon olaj

A mai korszerű technikában már nélkülözhetetlen, de az iparon kívül, a mindennapjainkban is nagy hasznát vesszük. A szilikon olaj, hasonlóan más szilikon alapú kenőanyagokhoz, rendkívül jól állja a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat, megmentheti a helyzetet olyankor, amikor más készítmények csődöt mondtak.

Emellett víz- és fényálló anyag. A webshopunkban is beszerezhető, Evo Oil gyártmányú szilikon olaj is olyan készítmény, ami nem hiányozhat a garázsból. Forgó-mozgó alkatrészek kenéséhez, műanyag vagy gumi felületek felújításához, kő és műkő burkolatok impregnálásához kiváló készítmény.