Szép és praktikus konzolasztalok

A különböző korok művészeti kánonjaitól függetlenül, egy bútordarab értékét mindig is emelte, ha a gyakorlati funkciója mellett, esztétikai szerepet is betöltött. Ezen állítás örökérvényűségét a prémiumminőségű konzolasztalok is nagyszerűen alátámasztják.

Amint a nevük is jelzi, ezek a különleges asztalkák egyedi tartószerkezettel rendelkeznek, aminek az egyik vége szabadon áll, a másik pedig a falhoz vagy a falba van rögzítve. A konzolasztalok fából vagy fémből is készülhetnek, így mind a hagyományosabb, családiasabb, mind a modernebb, formabontóbb lakásbelsőkhöz megtalálhatjuk a tökéletes darabot.

Ami a praktikusság követelményét illeti, a konzolasztalok is a többfunkciós bútorok közé sorolhatóak, hiszen nemcsak a család reggeli kávézásához, teázásához vagy az esti kártyapartihoz szolgálnak tökéletes helyszínként, hanem különböző dísztárgyak, könyvek vagy szobanövények tartófelületeként is kiválóak. Ha konzolasztalokkal szeretnénk hangulatosabbá tenni az otthonunkat, érdemes szétnéznünk a Smol internetes áruház kínálatában.