Szénbrikett gazdaságos kiszerelésben

A tűzifa rendkívül drága, ráadásul nagyon sok munkát igényel a felaprítása. Akkor mi az ideális megoldás a fűtéshez? A szénbrikett fűtőértéke eleve nagyobb, mint a fának, ezért sokkal energiahatékonyabbnak számít.

Nem kell aprítani, darabolni, hanem egyszerűen be lehet dobni a tűzbe a papírzacskóval együtt, még csak ki sem kell csomagolni. Ez valóban egy biztonságos mód a fűtéshez, mert nem keletkezik kátrány a használata során, ezért kíméli a kazánt.

A tárolása szintén sokkal könnyebb, mint más fűtőanyag esetében, mivel papírzacskóban kapható, ezért nem fogja összekoszolni az adott helyiséget, ahol tárolva van. A kazán fűtése eddig elég piszkos munkának számított, de az előre elkészített szénbrikett olyan fűtőanyag, ami nem koszol és a ruhánk nem füstölődik be tőle.

Teljese száraz, nem tartalmaz nedvességet, ezért a szénbrikett esetében valóban a fűtőanyagért fizetünk, amikor megrendeljük online a felujitaswebaruhaz.hu weboldalról, 10 kg-os kiszerelésben, gazdaságos áron. Nem mellesleg környezetbarát, mivel az égése során csekély mennyiségű káros anyag kerül a levegőbe.