Rengetegen kedvelik az új iPhone 7 szilikon tok modellt

Az Apple cég a második ezredfordulót követően roppant intelligens és elképesztően gyors mobilokat kreált, amelyeknek az egyetlen hátrányuk, hogy bizony hamar megsérülhetnek, és még a legkisebb ütés is komoly gondot okozhat. Tanácsos hát az iPhone 6 tok beszerzése, amelyik ezt a régebbi típusú modellt bizony meg tudja védeni. Rengetegen választották már a TPU Bumper Simple nevű produktumot, amelyik sikeresen vegyíti a minimális, szimpla designt a fontosnak számító védelmi kvalitásokkal.

iPhone 7_szilikon tokEz az iPhone 6 tok leginkább azoknak válik be, akik amúgy sem szeretik a giccses, túldíszített jelleget, ami, valljuk be, egy letisztult Apple készülék esetében nem bizonyul túlságosan jó döntésnek. A sallang nélküli védőeszköz rengeteg esetben bizonyította, hogy képes megóvni a mobilt még akkor is, amikor más tokok kudarcot vallanak. Legtöbben a már említett leegyszerűsített designnak köszönhetően választják ezt a TPU Bumber Simple iPhone 6 tok típust, amelyik az egész telefont védi, beleértve az éleket, a kijelzőt, a hátlapot és a kamerát is.

Nem kell hát tartani a komoly ütésektől, az eltávolíthatatlan karcolásoktól, de még az egyáltalán nem esztétikus repedésektől sem. Emellett az új generációshoz passzoló iPhone 7 szilikon tok is igazán elterjedt, amelyik szintén megóvja a készüléket a negatív fizikai hatásokkal szemben. A gyártást követően igazán nagy sikerre és közkedveltségre tett szert a Liquid Crystal nevű modell, amelyik számtalan pozitívumának köszönhetően abszolút előnyösnek nevezhető.

Ennek talán legfőbb pozitívuma, hogy a kreálásakor a tervezők, gyártók a legkifinomultabb technológiát alkalmazták, aminek meg is lett a szemmel látható eredménye. Ez nem más, mint az alig fél cm-es vastagság, ami gondmentesen ötvözi az elegáns, esztétikus jelleget a biztonsághoz szükséges elemekkel. Ezáltal a tartósság úgy marad meg, hogy az ember teljes mértékben kiélvezheti az amúgy is szép adottságot. Az Apple cégnél a tervezési szempontok között szerepelt az is, hogy ez a speciális iPhone 7 szilikon tok majd segíti a telefont abban, hogy az az asztalra helyezve tökéletes síkba kerüljön.