Rendeljünk kiegészítőt, ha a BMW ülésfoglaltság érzékelő cserére szorul

Gondoljunk csak bele, hogy a jó idő alkalmával milyen öröm lehet, hogy a hegyi utak végtelen szerpentinjein kanyargunk egy márkás kocsival. Mielőtt ennek nekivágunk, érdemes egy kicsit átvizsgálni a jármű műszaki állapotát, főként, ha a BMW ülésfoglaltság érzékelő valami meghibásodást mutat. Ezt általában úgy tudjuk észrevenni, hogy a műszerfalon felgyullad az Airbag jelzés.BMW ulesfoglaltsag erzekelo,

Mit tudunk ebben az esetben tenni? Vagy várunk a márkaszervizre, ahol lehet, hogy csak hosszú idő múlva kapunk lehetőséget a javíttatásra, vagy az interneten rendelünk egy BMW ülésfoglaltság érzékelő kiegészítő egységet. Ezt már bármelyik műhelyben akár percek alatt is csatlakoztatni tudják, és máris megszűnik a folyamatos hibakód.

Egyetlen hátránya, hogy amennyiben balesetre kerül a sor, akkor nem csak azok a légzsákok fognak kinyílni, amelyekre feltétlenül szükség van, hanem az összes, ami be van szerelve a kocsiba. Ezt a kis kellemetlenséget muszáj vállalnunk, ha nem szeretnénk magunkat kitenni sérülésnek. Éljünk bátran a lehetőséggel, és látogassunk el az ulesfoglaltsag.hu oldalra!